Linneweever
  • ma 13:00 - 18:00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > Algemeen > De UITVERKOOP is begonnen 

De UITVERKOOP is begonnen 

Een beetje later dan in voorgaande jaren maar nu is het dan zover. We gaan plaatsmaken voor de nieuwe collecties dus de komende twee weken kunt u volop profiteren van de uitverkoopaanbiedingen!

Sales-Blog-LVan vrijdag 9 februari tot en met zaterdag 24 februari krijgt u 40% korting op merkmonturen en kinderbrillen. Bovendien profiteert u van onze glasaanbiedingen en heeft u natuurlijk recht op een eventuele vergoeding van uw zorgverzekeraar. Zo wordt het deze twee weken dus extra voordelig om juist nu een nieuwe bril te kopen. 

Heeft u het afgelopen jaar bij ons een nieuwe bril gekocht en overweegt u de aanschaf van een extra bril (bijvoorbeeld een reservebril, een zonnebril met glazen op sterkte, een speciale bril voor achter de computer of gewoon een extra bril om eens af te wisselen) dan heeft u dubbel voordeel. U profiteert van de 40% korting op uw montuur én u krijgt voor deze extra bril 1 glas gratis.

Deze aanbieding geldt natuurlijk ook als u direct besluit om twee (uitverkoop)brillen aan te schaffen. Ook dan krijgt u van ons 1 glas gratis!

Linneweever | Celebrate Sound & Vision