Linneweever
  • ma 13:00 - 18:00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > ITALIAANSE SFEER IN WATERINGEN 

ITALIAANSE SFEER IN WATERINGEN 

De Fiat 500 in de winkel verraadt het al. Onze pop-up store in de oude kluis is dit keer helemaal in Italiaanse sferen. We presenteren u er de collecties van het Italiaanse merk Italia Independent.

II-POP-01We zeggen met nadruk ‘collecties’ want het merk heeft veel te bieden. Om te beginnen mooie modern klassieke monturen en zonnebrillen met de vrolijke twist waar het merk om bekend staat. Zeg maar Italiaans design 2.0. Maar ook de streetstyle collectie die het merk in samenwerking met het trendy adidas originals maakt. Of de speciale jubileumcollectie voor de Cinquecento. Niet helemaal toevallig want Italia Independent is eigendom van de familie die ook eigenaar van Fiat is.

En last but not least de Me, Myself & Eye serie waarmee je zelf in een handomdraai je zonnebril een compleet andere look geeft. Het merk heeft zelfs een ‘eigen’ Prosecco waarvan wij u deze weken graag een glaasje aanbieden. En natuurlijk is er Italiaans ijs, goede cappuccino en espresso en een lekker Italiaans sfeertje zodat u zich deze weken bij ons al bijna op vakantie waant. En dat is natuurlijk wel zo leuk bij het uitzoeken van uw nieuwe zonnebril! Kom gerust eens langs om te kijken en te passen. Of zoals de Italianen zeggen: a presto!!

II-POP-02 

II-POP-03

II-POP-04
II-POP-05
II-POP-06
II-POP-07

Linneweever | Celebrate Sound & Vision