Linneweever
  • ma 13:00 - 18:00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > Een extra feestelijke collectie voor de feestmaanden

Een extra feestelijke collectie voor de feestmaanden

Het Oostenrijkse Silhouette is specialist in randloze monturen. Die hebben als belangrijk voordeel dat wij voor u vrijwel iedere glasvorm kunnen maken die u wenst. Daarom hebben wij nu een wand in de winkel met tientallen voorbeelden van gangbare en minder gangbare vormen. “A shape for every you” noemt Silhouette het en het helpt ons om samen met u te bepalen wat u mooi vindt.

Silhouette-PoUp-01De wand is onderdeel van onze samenwerking met Silhouette. Tot en met het eind van het jaar hebben wij de volledige collectie van dit beroemde merk in huis. Volledig wil zeggen: alle modellen in alle kleuren en dat zijn er heel wat. Zelfs van de exclusieve Atelier collectie hebben wij alle modellen in huis dus als u ooit een gouden bril hebt willen passen, dan is dit het goede moment. 

Silhouette-PoUp-02Kortom, de komende maanden worden bij ons extra feestelijk en dat ziet u nu al terug in de winkel. Wij zijn er trots op dat wij u, als eerste optiekzaak in de wereld, deze unieke collectie in haar geheel kunnen laten zien. Nergens ter wereld heeft u zoveel keus en wij nemen graag de tijd om u alles te laten zien en er alles over te vertellen. Het hele team is onlangs zelfs in Oostenrijk geweest om met eigen ogen te zien hoe de brillen gemaakt worden en alles te horen over de vele fraaie details die van uw nieuwe bril een prachtig accessoire maken. 

Aarzel niet en kom even langs. Ook als u niet direct een nieuwe bril nodig heeft, bent u meer dan welkom! 

Silhouette-PoUp-03

Silhouette-PoUp-04
Silhouette-PoUp-05

Linneweever | Celebrate Sound & Vision