Linneweever
  • ma 13:00 - 18:00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > THEO LOVES YOU 

THEO LOVES YOU 

Het kan u niet ontgaan zijn. Ons pand ziet er deze zomermaanden heel anders uit dan anders. Het is ingepakt in een reusachtig kunstwerk van Frank van Herck.

POP_01-01Dat doen we natuurlijk niet voor niets. Frank van Herck is één van de vele inspiratoren van de ontwerpers van het Belgische brillenmerk THEO waarvan wij de komende tijd de hele collectie in huis hebben. Maar wie is THEO zult u denken. THEO is het geesteskind van twee ambitieuze en creatieve Belgische opticiens die het merk in 1989 bedachten. In al die jaren is het uitgegroeid tot een vaste waarde in onze collectie en die van de meeste toonaangevende opticiens wereldwijd. 

THEO is vanaf het begin bijzonder en anders dan alle andere brillenmerken. De ontwerpers trekken zich weinig aan van mode of trends maar volgen hun eigen gevoel. Iedere bril is daardoor uniek. Kleur speelt bij THEO een belangrijke rol en vrijwel alle modellen zijn leverbaar in een reeks opvallende kleuren en kleurcombinaties. En al die kleuren vindt u deze maanden bij ons in de winkel. En om u te laten zien waar de ontwerpers zoal hun inspiratie vandaan halen, exposeren we in de winkel veel van het werk van Frank van Herck. Zo krijgt u een mooi totaalbeeld van wat straks misschien uw nieuwe montuur of zonnebril wordt. Alleen de kunst en de inrichting van de winkel zijn een bezoek al meer dan waard, de collectie monturen en zonnebrillen maakt het nog mooier! 

POP_01-02 

POP_01-04

POP_01-03

Linneweever | Celebrate Sound & Vision