Linneweever
  • ma 13:00 - 18:00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > ‘HOOR’ sensatie in onze Experience Room 

‘HOOR’ sensatie in onze Experience Room 

De oude kluis in het karakteristieke voormalige bankgebouw waarin onze winkel gevestigd is, leent zich uitstekend voor bijzondere presentaties en unieke ervaringen. De komende maanden bent u er meer dan welkom voor een unieke HOORBELEVING.

Pop-Up-01Als eerste winkel ter wereld hebben wij, samen met de hoorspecialisten van Widex, een Audio Experience Room ingericht waar we iedereen, van jong tot oud, kunnen laten ervaren wat goed horen nu precies betekent en wat voor impact het heeft als u niet meer zo goed hoort.

Horen en zien zijn onze belangrijkste zintuigen. Dat merkt u vooral als ze u een beetje in de steek laten. Voor ons als specialisten is het iedere dag weer een uitdaging onze klanten de best mogelijk kijk- en hoor-oplossingen aan te bieden. Daarvoor investeren we in gediplomeerde, deskundige en ervaren medewerkers en in de beste meetapparatuur. 

Zeker als het om ons gehoor gaat, stellen we een bezoek aan de audicien vaak veel te lang uit en, mede dankzij de zorgverzekeraars, krijgt u ook niet altijd de beste oplossing aangeboden. Bij ons is dat anders. Wij vinden het onze plicht u te informeren over alle mogelijkheden en maken daarna graag samen met u de beslissing over wat voor u het beste is. 

In onze tijdelijke EXPERIENCE ROOM laten wij u de komende maanden graag ervaren wat het verschil is tussen een ‘gewoon’ hoortoestel en de geavanceerde Widex Beyond technologie die u heel eenvoudig met uw smartphone aanstuurt en garant staat voor een ongekende ‘hoor’ sensatie! 

Graag nodigen we jong en oud uit dit allemaal zelf te ervaren. Een afspraak maken is in principe niet nodig, u kunt zo even binnenlopen en één van onze medewerkers aanspreken. 

Graag tot ziens!!     Pop-Up-02 

Pop-Up-03

Pop-Up-04

Linneweever | Celebrate Sound & Vision