Emmanuelle Khanh 

Koop zaterdag 13 mei een mooie Emmanuelle Khanh (zonne)bril en krijg een brilketting van hetzelfde modehuis cadeau

Ontwerpster Emmanuelle Khanh werd in 1937 geboren als Renée Mazière. Na haar huwelijk met designer Quasar Khanh en nog tijdens haar carrière als topmodel voor de grote Franse modehuizen, begon zij zelf mode te ontwerpen wat in 1969 resulteerde in de oprichting van haar eigen modelabel.

Emmanuelle Khanh werd snel bekend dankzij haar revolutionaire vormgeving en de originele combinaties van innovatieve materialen, breisels en borduurwerk. Het merk paste naadloos in die tijd van vrijheid, zelfontdekking, feminisme en democratisering.

De eerste (zonne)brillen volgden in 1971 en vielen op door het materiaalgebruik en de stoere maar tegelijk elegante modellen voor vrouwen.

Ondanks alle successen raakte het merk in de negentiger jaren in de vergetelheid om in 2012 weer een herstart met (zonne)brillen te maken.

Die werden enthousiast ontvangen en zijn nu niet meer weg te denken uit de collecties van top-opticiens over de hele wereld.

Emmanuelle Khanh zelf overleed in 2017 maar haar werk wordt voortgezet door de al even bevlogen Eva Gaumé die als geen ander de sfeer en de geest van deze collectie bewaakt en met nieuwe modellen verder ontwikkelt.

Zaterdag 13 mei hebben wij de volledige collectie van Emmanuelle Khanh in huis en bent u van harte welkom om te komen kijken en te passen.

Besluit u een bril of zonnebril van dit unieke merk met die prachtige geschiedenis te kopen dan krijgt u deze dag van ons een originele brilketting van Emmanuelle Khanh cadeau!