Linneweever
  • ma 13.00 - 18.00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > Pop-up store > De luxe van een mooie bril

De luxe van een mooie bril

Wie deze week bij ons in de winkel geweest is, heeft ongetwijfeld gezien dat we verbouwen. De WIDEXS Experience Store maakt plaats voor een Silhouette Atelier Expositie. Na alle aandacht voor uw oren nu dus weer de focus op uw ogen.

Silhouette-A-01Silhouette is een bijzonder merk. Alle monturen en zonnebrillen worden ontworpen in het Oostenrijkse Linz en daar in eigen huis gemaakt. Desgewenst kunnen wij zelfs de glazen direct bij Silhouette bestellen en in de fabriek laten monteren. 

De komende weken hebben wij de volledige collectie in huis inclusief de unieke Atelier collectie met modellen in 18 karaat goud. Exclusief en superluxe maar tegelijk ook bescheiden, discreet en ingetogen. En juist daarom zo mooi, vinden wij. Dus zoekt u de komende tijd nog een mooi cadeau voor uzelf of voor uw partner? Denk dan eens aan een mooie nieuwe bril. U bent altijd welkom om even lekker vrijblijvend rond te kijken en te passen. Dat alleen is al, zeker met deze Silhouette collectie in huis, een feestje op zich!

Silhouette-A-02Silhouette-A-03Silhouette-A-04Silhouette-A-05Silhouette-A-06

Silhouette-A-07

Linneweever | Celebrate Sound & Vision