Linneweever
  • ma 13.00 - 18.00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > Pop-up store > De smaak van Italië 

De smaak van Italië 

Italië is van oudsher een bakermat van de brillenindustrie. In Noord-Italië vind je veel brillenfabrieken en in sommige regio’s werken hele families al generaties-lang aan het ontwerpen en produceren van de mooiste monturen en zonnebrillen voor tal van beroemde merken.

II-BLOG-A-01In zo’n creatieve omgeving ontstaan natuurlijk ook regelmatig nieuwe ideeën. Italia Independent is daar een prachtig voorbeeld van. Drie jonge ondernemers staken de koppen bij elkaar en begonnen dit nieuwe merk een paar jaar geleden. Ze waren direct heel succesvol met revolutionaire ontwerpen en een onorthodox materiaalgebruik. Zo bedachten ze een hele lijn zonnebrillen die ze met fluweel bekleedden en kwamen ze met zonnebrillen die in de zon van kleur veranderden. 

De komende maanden vind je in onze pop-up store de volledige collectie monturen en zonnebrillen van dit bijzondere merk. De winkel heeft voor de gelegenheid een Italiaans tintje gekregen en we zorgen regelmatig voor een extra feestelijk Italiaans sfeertje met lekkere espresso’s, cappuccino’s, Italiaanse ijsjes en glaasjes bubbels die overigens ook van het merk Italia Independent zijn! 

Ciao tutti, a presto!!     

II-BLOG-A-02II-BLOG-A-03

Linneweever | Celebrate Sound & Vision