Linneweever
  • ma 13.00 - 18.00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > Oogmeting > Eerst een goede meting daarna een advies op maat 

Eerst een goede meting daarna een advies op maat 

Wie verstandig is laat zijn of haar ogen regelmatig controleren. Dat zou net zo logisch moeten zijn als het halfjaarlijkse bezoek aan de tandarts. Nog altijd spreken wij mensen die hun ogen nog nooit hebben laten nakijken.

Oogmeting-01bDat is jammer en onverstandig. Het beste is om er op jonge leeftijd mee te beginnen en vervolgens bijvoorbeeld iedere twee of drie jaar een afspraak te maken. Desgewenst krijgt u van ons tijdig een herinnering. 

Om het u extra gemakkelijk te maken kunt u de hele maand oktober bij ons terecht voor een gratis en vrijblijvende oogmeting door een gediplomeerde en ervaren opticien of optometrist. 

Oogmeting-05Wanneer bij de controle blijkt dat alles in orde is, werkt het net als bij de tandarts die u vertelt dat u geen gaatjes heeft. Fijn om te weten en u kunt weer even vooruit. Mocht blijken dat uw ogen bij het zien wel een beetje hulp kunnen gebruiken, dan bespreken onze medewerkers graag alle mogelijkheden met u. Natuurlijk kunt u kiezen voor een bril maar misschien heeft u liever contactlenzen of geeft u de voorkeur aan een ooglaserbehandeling of implantlenzen.

Over al die mogelijkheden informeren wij u graag en desgewenst kunnen wij de noodzakelijk vooronderzoeken uitvoeren. Zo is niet ieder oog geschikt voor een ooglaserbehandeling en kan niet iedere sterkte-afwijking met nachtlenzen opgelost worden. Innovaties zorgen er wel voor dat er steeds meer mogelijk is. Wie vroeger geen contactlenzen kon verdragen, kan dat nu met de nieuwste materialen misschien wel.

Overigens zien we die innovaties ook bij de brillenglazen. Juist daar gaan de ontwikkelingen razendsnel waarbij de fabrikanten vooral inzetten op correctie, preventie en bescherming  

Kom gewoon eens langs en laat u informeren. U bent altijd van harte welkom!   

Linneweever | Celebrate Sound & Vision