Linneweever
  • ma 13.00 - 18.00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > Algemeen > En de kinderbrillenkampioen is…

En de kinderbrillenkampioen is…

We hebben weer een nieuwe kinderbrillenkampioen. Jelle kreeg maar liefst 105 stemmen en was onlangs weer even terug in de winkel om zijn prijzen in ontvangst te nemen. Hij is nog steeds heel blij met zijn prachtige Vulkani montuur en ziet natuurlijk ook weer helemaal goed.

Kid-Aug-01Samen met zijn papa, mama, opa, oma en twee zussen Femke en Rinske maakten we er in de winkel en mooi feestje van met party poppers en kinderchampagne en natuurlijk de beroemde en felbegeerde kinderbrillenkampioenpolo en een cadeaubon voor de speelgoedwinkel. Helemaal niet verkeerd dus want Jelle heeft een mooie nieuwe bril én toffe cadeaus! Dubbel feest, zeg maar. 

Overigens is het aan het begin van het schooljaar sowieso geen slecht idee om de ogen van uw kind(eren) even te laten checken. Goed zien is op school super belangrijk en minder goed zicht wordt vaak veel te laat opgemerkt. Maak dus gerust even een afspraak! Als alles in orde blijkt, is het fijn om dat te weten en als we er iets aan moeten doen, maken we er een feestje van. Net als bij Jelle!

Kid-Aug-02Kid-Aug-03Kid-Aug-05

Linneweever | Celebrate Sound & Vision