Linneweever
  • ma 13.00 - 18.00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > Algemeen > En de winnaar is…

En de winnaar is…

Het was weer een spannende verkiezing voor de KINDERBRILLENKAMPIOEN van het afgelopen kwartaal. Er werd door ouders, familie, vrienden en fans op alle kinderen met hun nieuwe brillen heel veel gestemd maar er kan er natuurlijk altijd maar eentje winnen.

KBK-SEPT-01Dat werd dit keer Sep! Sep is vier jaar oud en draagt sinds kort deze geweldig stoere bril van het Italiaanse merk Lookkino. We hebben er extra dunne glazen van ZEISS ingeslepen zodat hij niet alleen weer perfect kijkt maar zijn ogen ook de hele dag optimaal beschermd zijn tegen schadelijke UV-straling. En dat is juist voor kinderogen heel belangrijk. 

KBK-SEPT-03Het werd in de winkel natuurlijk weer een heel mooi feestje met de hele familie erbij. Sep poseerde trots en alsof hij nooit iets anders doet met zijn Kinderbrillenkampioen polo en ging daarna direct naar de speelgoedwinkel om zijn cadeaubon te verzilveren. Zo heb je bij Linneweever gewoon driedubbel plezier van je nieuwe bril. 

KBK-SEPT-02Overigens profiteren kinderen tot en met 12 jaar bij ons van het Linneweever Kid’s Plan met extra voordelig uitgeprijsde brillen van topmerken en de allerbeste brillenglazen. Kijk hier voor meer informatie over deze fijne oplossing voor uw brildragende kinderen.   

KBK-SEPT-04

Linneweever | Celebrate Sound & Vision