Linneweever
  • ma 13.00 - 18.00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > Algemeen > En de winnaars zijn…

En de winnaars zijn…

Dit voorjaar hadden we in samenwerking met zonnebrillenmerk Serengeti een leuke actie in de winkel. Iedereen die een Serengeti kocht, maakte ook kans om een prachtige Serengeti City Bike te winnen. Een poosje geleden alweer werd de eerste fiets uitgereikt en onlangs volgde ook nummer 2. De gelukkige winnaars kunnen er deze zomer dus nog volop van genieten.

Serengeti-Bike-01Serengeti is 1 van de bekendste zonnebrillenmerken en wij verkopen ze heel graag omdat we uit ervaring weten dat onze klanten er heel blij van worden. De kwaliteit is uitstekend en de glazen zijn uniek. Meestal laten we iedereen die een Serengeti wil kopen, even naar buiten lopen om de glazen te testen. Met geen enkel zonneglas kijkt u namelijk zo fijn en relaxed. De combinatie van fantastische kleurperceptie, super hoog contrast, meekleurende glazen naarmate de zon feller schijnt en desgewenst ook een polarisatiefilter om hinderlijke schittering te voorkomen, zorgt voor een ongeëvenaarde kijkervaring. 

Serengeti-Bike-02De fietsen zijn inmiddels verloot dus die kans is voorbij maar we hebben natuurlijk altijd een uitgebreide collectie Serengeti zonnebrillen in huis. Kom gerust eens langs om te kijken en de kwaliteit van de glazen zelf te ervaren. 

Serengeti-Bike-03

Linneweever | Celebrate Sound & Vision