Linneweever
  • ma 13.00 - 18.00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > Algemeen > Goed voorbereid op de tweede golf

Goed voorbereid op de tweede golf

In maart en april werden we overvallen door Corona en de richtlijnen van het RIVM. We bleven open en werkten vooral op afspraak in een winkel die we razendsnel aan de nieuwe regels aangepast hadden. Daar plukken u en wij nu de vruchten van…

BLOG-VOORBEREID-01Nu werken we nog steeds voornamelijk op afspraak zeker als het om oogmetingen, contactlensaanpassingen en -controles, optometrische onderzoeken en bijvoorbeeld hoortesten gaat. In alle meetruimtes wordt gebruik gemaakt van op afstand bedienbare apparatuur.

Desgewenst kunt u natuurlijk ook een mondkapje dragen en hetzelfde geldt voor onze specialisten die dat zeker ook zullen doen wanneer de 1,5 meter niet gewaarborgd kan worden. 

Het aantal klanten in onze ruime winkel is beperkt tot maximaal 30.  

Het ontsmetten van de handen bij binnenkomst is inmiddels routine geworden. Nieuw is wel de registratie zoals u dat in de horeca al gewend bent. 

We zijn nu gelukkig veel beter voorbereid op de nieuwe maatregelen en hebben bovendien veel ervaring opgedaan met het werken conform de richtlijnen van het RIVM. Wanneer iedereen meewerkt kunnen we gewoon veilig oogmetingen, contactlensaanpassingen en –controles, optometrische onderzoeken en hoortesten blijven doen en kunt u bij ons in alle rust een mooie nieuwe bril uitzoeken. 

Wij rekenen op uw medewerking en zien u graag in de winkel!

Linneweever | Celebrate Sound & Vision