Linneweever
  • ma 13.00 - 18.00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > Monturen > Harmonieuze Contrasten  

Harmonieuze Contrasten  

Prachtige naam voor de nieuwe collectie van het Italiaanse brillenmerk MODO en ook nog eens eentje die de lading dekt. Deze ontwerpers zijn meesters in het werken met contrasten. Ze combineren moeiteloos verschillende materialen en spelen op een subtiele manier met kleuren. Hier alvast een glimp van hun ideeën voor dit voorjaar.

Modo-Linne-01 De bekende Paper-Thin collectie heeft voor het eerst randen met grafische motieven. Bovendien zijn de scharnieren nu nog mooier weggewerkt zodat je helemaal niet meer ziet. Mooi!

Modo-Linne-02 De randloze modellen kunnen we nog mooier maken met een gekleurd randje dat eenvoudig te bevestigen is.

Modo-Linne-03 De nieuwe kleuren voor de Paper-Thin Ultra en Paper-Thin Acetaat modellen bieden een ruime keuze voor iedere stijl en smaak.

Modo-Linne-04 Dankzij het innovatieve gebruik van de mooiste materialen zoals titanium en acetaat, de aandacht voor details en 3o jaar ervaring in het ontwerpen van mooie brillen, maakt MODO monturen en zonnebrillen die er niet alleen heel mooi uitzien maar ook heel goed passen en fijn zijn om te dragen.

Modo-Linne-05

Bij Linneweever zijn deze monturen onderdeel van ons unieke Linneweever &BLUE concept waardoor u voor zo’n prachtig kwaliteitsmontuur nooit meer dan 200 euro betaald, voor de enkelvoudige glazen 100 euro en voor de multifocale glazen 200 euro. Toch liever upgraden naar de allerbeste glazen van ZEISS? Dan betaalt u gewoon iets bij.

Ondanks de lockdown zijn wij gewoon geopend en bent u van harte welkom. Maakt u voor een oogmeting of bijvoorbeeld een contactlensaanpassing of -controle wel vooraf even een afspraak. Dat kan telefonisch maar ook 24/7 online!

Linneweever | Celebrate Sound & Vision