Linneweever
  • ma 13.00 - 18.00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > Hoortoestellen > Hoortoestellen om te LUISTEREN in plaats van te horen… 

Hoortoestellen om te LUISTEREN in plaats van te horen… 

Philips maakt (gelukkig) weer hoortoestellen en doet dat met passie. Niet om u weer te laten horen maar om u te laten LUISTEREN.

Phillips-01Dat is een groot verschil. Want als u weer goed en zonder problemen hoort, kunt u ook weer LUISTEREN en genieten. Dat is mooi en wij laten u graag ervaren hoe fijn dat is. 

De merknaam Philips behoeft natuurlijk geen introductie. De afgelopen jaren heeft het Nederlandse merk zich steeds meer op de gezondheidszorg gericht en sinds kort maakt het ook weer mooie geavanceerde hoortoestellen. Natuurlijk behoren wij tot de eerste specialisten die deze nieuwe hoortoestellen aan mogen meten.

Phillips-03Philips maakt gebruik van de baanbrekende Soundmap technologie die u helpt om spraak beter te verstaan en lawaai om u heen effectief te beheersen. Soundmap versterkt het geluid bovendien waar dat nodig is. 

Phillips-04Natuurlijke zijn de Philips toestellen in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en kunnen ze verbonden worden met uw telefoon, uw televisie of bijvoorbeeld internet. Samen met onze specialisten kiest u wat voor u het beste toestel is. Kom eens langs om te LUISTEREN naar de uitleg van onze audiciens. Ze vertellen u er graag alles over!    

Phillips-05

Linneweever | Celebrate Sound & Vision