Linneweever
  • ma 13.00 - 18.00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > Algemeen > Kom naar ons Theo weekend! 

Kom naar ons Theo weekend! 

Onze vaste klanten weten dat wij fan zijn van het lekker eigenzinnige Belgische brillenmerk Theo. We hebben er in de winkel zelfs een hele wand voor ingericht en er altijd een prachtige collectie van in huis.

Theo-blog-01Maar alle brillen op voorraad houden is ondoenlijk omdat de collectie enorm is en de meeste modellen ook nog eens in heel veel kleuren en kleurcombinaties gemaakt worden. Om de vele Theo fans onder onze klanten toch de gelegenheid te geven de hele collectie te bekijken, organiseren we zo nu en dan een Theo dag of weekend. Dat is ook nu weer zo. 

Vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober hebben wij de volledige collectie van dit geweldige merk in huis en is de Theo ambassadeur ook zelf in de winkel om u desgewenst te adviseren.

Natuurlijk maken we het zo’n weekend extra gezellig met op vrijdagavond zelfs heuse Belgische ‘fritten’ en het hele weekend lekkere Belgische biertjes!

Ook als u niet direct een nieuwe bril nodig heeft is het een feestje om deze collectie te zien dus kom gezellig langs en laat u verrassen. 

Theo-blog-02Theo-blog-03Theo-blog-04Theo-blog-06

Linneweever | Celebrate Sound & Vision