Linneweever
  • ma 13.00 - 18.00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > Hoortoestellen > Komt u ook naar onze WIDEX Open Dag? 

Komt u ook naar onze WIDEX Open Dag? 

Misschien zegt WIDEX u niets maar voor ons en veel van onze audiologie klanten zijn ze belangrijk want ze maken hele mooie en innovatieve hoortoestellen die in niets meer lijken op de standaard toestellen die nog steeds aangeboden worden.

Widex-Blog-01Het nieuwste toestel is de EVOKE. Dit hoortoestel past zich automatisch aan de omgeving aan en leert ook nog eens van de persoonlijke voorkeuren van de gebruiker. 

Vrijdag 2 november zijn de specialisten van WIDEX bij ons in de winkel en kunt u gratis en vrijblijvend kennis maken met dit fantastische toestel.

U kunt zelfs kiezen voor een vrijblijvende aanpassing en zo zelf ervaren wat een verschil zo’n goed hoortoestel kan maken.

Desgewenst schuift u, samen met uw partner of iemand anders, aan bij een presentatie waar de WIDEX-experts u laten ervaren wat het verschil is tussen ouderwetse standaard toestellen en deze nieuwste EVOKE technologie. Heel interessant voor (toekomstige) gebruikers van hoortoestellen maar ook voor hun partners, kinderen of andere betrokkenen omdat u na de presentatie veel beter begrijpt hoe een hoortoestel werkt en wat de mogelijkheden en beperkingen zijn. 

Widex-Blog-03Er zijn deze dag 3 presentaties. Om 10.30 uur, om 13.30 uur en om 15.30 uur. Reserveren is niet nodig, u kunt zo binnenlopen en de koffie staat altijd klaar.  

Last but not least kan iedereen die al een WIDEX hoorapparaat draagt, langskomen voor een onderhoudsbeurt door de WIDEX specialist. Uw toestel wordt nagekeken en schoongemaakt en u kunt, desgewenst, door de microscoop zelf meekijken. 

Schrijf deze datum direct in uw agenda en dan zien wij u vrijdag 2 november graag in de winkel.  

Widex-Blog-02-CWidex-Blog-04Widex-Blog-05-B 

Linneweever | Celebrate Sound & Vision