Linneweever
  • ma 13.00 - 18.00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > Algemeen > Kyara is onze Kinderbrillenkampioen 

Kyara is onze Kinderbrillenkampioen 

Brillen en zonnebrillen zijn vet cool en daarom kiezen we ieder kwartaal een Kinderbrillenkampioen uit alle kinderen die in dat kwartaal bij ons een nieuwe bril gekocht hebben. Dat kiezen doen we trouwens niet zelf. Dat laten we doen want op onze website kan iedereen op alle kinderen stemmen. En wie de meeste stemmen heeft, die wint.

KBK-J18-01-BDit keer is dat Kyara uit Nootdorp en om haar prijs op te halen had ze haar hele familie en haar beste vriendinnetje Jip meegenomen. Het werd een mooi feestje in de winkel. Fotograaf Rolf van Koppen maakte professionele foto’s, de Kinderkrant was er om een verhaal over Kyara en haar bril te schrijven, er was (kinder)champagne, de partypoppers zorgden voor de glitters en natuurlijk waren er ook cadeautjes. Kyara kreeg een poloshirt met ons logo van de Kinderkampioen erop en een mooie tegoedbon van de speelgoedwinkel in Wateringen.

KBK-J18-02Belangrijkste is natuurlijk dat Kyara met haar nieuwe bril weer goed kan zien. Steeds meer kinderen hebben al op jonge leeftijd een bril nodig. Deels komt dat omdat ze te weinig buitenspelen en te veel achter de computer, tablet en smartphone zitten. Voor ouders is het belangrijk om in de gaten te houden of hun kind goed ziet want minder goed zien betekent vaak minder presteren op school en soms zelfs lichamelijke klachten.

KBK-J18-03Kyara en alle andere kinderen die bij ons een bril kopen, zijn blij met hun bril en hun enthousiaste reacties stimuleren ons om nog leukere brillen in te kopen. Kijk maar eens op de Kinderbrillenkampioen pagina op deze website! 

KBK-J18-04 

Linneweever | Celebrate Sound & Vision