Linneweever
  • ma 13.00 - 18.00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > Algemeen > Laten we MOEDERDAG niet vergeten

Laten we MOEDERDAG niet vergeten

Zondag 10 mei is het Moederdag en juist nu verdienen alle moeders meer dan ooit een mooi cadeau! Dat vinden wij in ieder geval en om te laten zien dat we het menen, hebben we besloten zelfs een extra middag open te gaan om alle vaders en kinderen de kans te geven voor alle moeders een mooie zonnebril uit te zoeken.

Blog-01Dat laatste is trouwens een idee van de Linneweever medewerkers die spontaan en onbetaald hun extra vrije dag opofferen om hun baas, Ernest Linneweever, in deze lastige tijd een hart onder de riem te steken. Hij is altijd en ook nu super loyaal naar hun toe en nu kunnen zij iets terug doen.  

Blog-02En laten we eerlijk zijn, wat is er nu leuker voor Moeders om cadeau te krijgen dan een mooie zonnebril? De nieuwe collecties zijn echt fantastisch, een zonnebril geeft altijd een boost aan je zelfvertrouwen en je zomergarderobe en het is ook nog eens een nuttig cadeau want de zon schijnt dit voorjaar harder en feller dan ooit en onze ogen moeten goed beschermd worden.   

Daarom zijn we op dinsdag 5 mei van 13.00 tot 17.00 uur op afspraak geopend om een mooie zonnebril voor haar uit zoeken!

Natuurlijk bent u de rest van de week ook van harte welkom! 

Wel op afspraak zodat er aan de richtlijnen van het RIVM voldaan wordt want ieders gezondheid staat ook bij ons natuurlijk voorop. 

Voor een afspraak kunt u bellen of mailen naar T 0174 293140 E info@linneweever.nl  

Blog-03

Linneweever | Celebrate Sound & Vision