Linneweever
  • ma 13.00 - 18.00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > Algemeen > Mega billboards langs de A4 

Mega billboards langs de A4 

Wie deze week bij Schiphol over de A4 richting Amsterdam rijdt kan ons niet missen. Op de 2 grote billboards links van de weg ziet u Max Verstappen levensgroot afgebeeld met Linneweever als afzender. Prachtig maar waarom zo ver van huis?

TWHINS-BLG-01Daar zit een verhaal achter. Vorig jaar waren wij uitgenodigd op het Gala van de stichting ‘Lach voor een Dag’ die zich inzet om ernstig zieke kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Natuurlijk was er die avond een veiling voor dit goede doel en wij boden mee op deze 2 billboards. En we wonnen! 

TWHINS-BLG-02In overleg met de buitenreclame specialisten van Hillenaar die dit prachtige item hadden ingebracht, besloten we om tijdens de Formule 1 race op Zandvoort met Max Verstappen en zijn fantastische DITA Lancier zonnebrillen te adverteren. 

Dat liep natuurlijk allemaal heel anders. De race werd afgelast en we moesten op zoek naar een nieuw moment. Dat moment is nu want komend weekend rijdt Max zijn volgende race in België. Ook een mooi kans dus om de brillen en zonnebrillen van DITA Lancier onder de aandacht te brengen. 

TWHINS-BLG-04Dat zijn ze meer dan waard want deze prachtige luxe en sportieve brillen en zonnebrillen zijn echt heel mooi. Bovendien bieden de zonnebrillen keuze uit 3 types lenzen voor gebruik op het land, op het water of zelfs in de lucht. Dus golft u, maakt u graag een fijne fietstocht of wandelt u veel in de natuur dan kiest u voor de ‘land’ lens. Bent u vaak op of bij het water te vinden dan is de ‘water’ lens perfect voor u en vliegt u graag dan kiest u misschien voor ‘lucht’. Kom gewoon eens kijken dan laten wij u de verschillen graag even ervaren. In onze showroom krijgt u alvast een fijne impressie!  

TWHINS-BLG-03En kijk in ieder geval eens op de website van ‘Lach voor een Dag’ waar dit verhaal allemaal begon. Een sponsorbijdrage is het hele jaar door welkom om het goede werk van deze stichting te steunen!    

Linneweever | Celebrate Sound & Vision