Linneweever
  • ma 13.00 - 18.00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > Algemeen > Mondkapje verplicht maar mag af als je zit 

Mondkapje verplicht maar mag af als je zit 

Vanaf 1 december zijn mondkapjes in publieksruimtes waaronder winkels verplicht. Dus ook bij ons.

MASK-BLOG-01

Bij binnenkomst moet iedereen nu een mondkapje dragen. Voor velen niets nieuws want die deden het al, voor anderen nog steeds even wennen net als voor onze medewerkers.

Zodra je zit mag het kapje af.

Dat is natuurlijk wel fijn want brillen passen met een mondkapje op is niet echt handig. Gelukkig is onze winkel erop ingericht en sinds begin dit jaar hebben we al tal van maatregelen genomen om de gezondheid van onze klanten en die van onze medewerkers te waarborgen. In feite verandert er nu dus niet zoveel.

Brillen en zonnebrillen kunnen veilig en in alle rust aan tafel gepast worden

MASK-BLOG-02Bij de oogmeting of bij een contactlensaanpassing of -controle (waarbij je natuurlijk ook zit) kan desgewenst natuurlijk een mondkapje gedragen worden.

En ondanks onze grote winkel waar je elkaar niet zo snel voor de voeten loopt, werken we toch zo veel mogelijk op afspraak zodat we het aantal klanten in de winkel kunnen reguleren.

Kortom, je bent net als de afgelopen maanden gewoon welkom maar vergeet alleen niet een mondkapje mee te nemen want bij aankomst en vertrek en wanneer je zelf even rond wilt kijken, is dat nu wel verplicht.

Maak nu een afspraak

Linneweever | Celebrate Sound & Vision