Linneweever
  • ma 13.00 - 18.00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > Contactlenzen > Multifocale contactlenzen proberen?  

Multifocale contactlenzen proberen?  

Draagt u een bril of contactlenzen en krijgt u een beetje moeite met het lezen van de kleine lettertjes dan wordt het langzamerhand misschien tijd voor een multifocale bril of multifocale contactlenzen. Daarmee ziet u zowel in de verte als dichtbij weer haarscherp.

CL-01Contactlenzen waarmee je op alle afstanden scherp ziet, kan dat? Ja, dat kan. En zeker met de nieuwste maatwerk lenzen van Mark’Ennovy. 

Aanstaande zaterdag 14 september organiseren wij samen met deze specialisten een kennismakingsdag. Daar krijgt u niet alleen alle informatie van onze mederwerkers maar mag u de lenzen ook gratis uitproberen. 

CL-02Om dat mogelijk te maken doen onze specialisten eerst een oogmeting en een contactlensaanpassing en krijgt u vervolgens instructies hoe met deze lenzen om te gaan. Vervolgens mag u ze thuis een maand lang uitproberen. Daarna beslist u of deze contactlenzen voor u de ideale kijkoplossing zijn.     

U hoeft geen afspraak te maken en kunt deze zaterdag gewoon zo langskomen. Ook als u misschien al een multifocale bril draagt en deze lenzen eens wilt proberen, bent u natuurlijk van harte welkom.   

CL-03

Linneweever | Celebrate Sound & Vision