Linneweever
  • ma 13.00 - 18.00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > Brillenglazen > Ogen doen iedere dag aan topsport

Ogen doen iedere dag aan topsport

Je realiseert het je het misschien niet maar je ogen doen iedere dag aan topsport. Ze moeten namelijk voortdurend scherpstellen en doen dat ook nog eens razendsnel. Wel met een snelheid van 800 km per uur. Daar kan een Formule 1 auto niet eens aan tippen.

Zeiss-Blog-1-ShoeEn omdat we veel meer dan vroeger dichtbij kijken, bijvoorbeeld op computers, smartphones en tablets, en onze ogen juist dan steeds moeten scherpstellen, worden ze de hele dag extreem belast. Veel meer dan vroeger toen we vaker buiten waren en meer in de verte keken. Dat laatste is ook nog een ding. Want daglicht is veel beter voor onze ogen dan al dat kunstlicht binnen. Kortom, niet zulke goede omstandigheden voor je ogen. Ze kunnen daarom wel een beetje hulp gebruiken. 

Net zoals goede schoenen voor hardlopers het verschil maken of een goede fiets dat doet voor wielrenners en recreatieve fietsers, doen de beste brillenglazen dat voor uw ogen. Hoe zwaarder de belasting, hoe belangrijker dat is. Vraag het maar eens aan marathonlopers of de mannen die de Tour de France fietsen. 

Zeiss-Blog-2-BikeDaarom adviseren wij SmartLife brillenglazen van ZEISS. Die zorgen namelijk niet alleen voor haarscherp en helder zicht maar ondersteunen je ogen ook actief waardoor je fijn relaxed kijkt en de inspanning minimaliseert. 

Vergelijk het maar met een elektrische fiets. Je moet nog steeds zelf trappen maar je wordt ook een beetje geholpen. 

Wil je er meer over weten? Maak eens een afspraak met onze specialisten. Dat kan heel gemakkelijk online (klik hier) maar natuurlijk ook telefonisch (0174-293140) of in de winkel en is uiteraard helemaal vrijblijvend.

Zeiss-Blog-3-Bike

Linneweever | Celebrate Sound & Vision