Linneweever
  • ma 13.00 - 18.00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > Hoortoestellen > Oog- en oorzorg op hetzelfde adres 

Oog- en oorzorg op hetzelfde adres 

Ons team bestaat uit optometristen, opticiens, contactlensspecialisten, stylisten en audiciens. Die laatsten vallen iets minder op in de winkel omdat ze hun werk achter de schermen in modern geoutilleerde meetruimtes doen. Daar testen zij uw gehoor in geluidsdichte cabines waarna zij u met plezier adviseren over hoe u uw gehoor kunt maximaliseren.

Audicien-01Dat is niet onbelangrijk want goed zien en goed horen zijn essentieel voor de kwaliteit van leven. Een goed gesprek, mooie muziek maar net zo goed de ontelbare geluiden in de natuur, ze dragen allemaal bij aan het grote genieten en het mooie is dat wij inmiddels uit ervaring weten dat wij, als uw gehoor u een beetje in de steek laat, ervoor kunnen zorgen dat u er toch het maximale uithaalt. 

Audicien-02De nieuwste en meest innovatieve hoortoestellen zijn echte meesterwerken van techniek en kunnen met behulp van een mobiele telefoon perfect ingeregeld worden en afgestemd op de omgevingsgeluiden van dat moment. Want een concertzaal waar het muisstil is, stelt andere eisen aan uw gehoor dan een drukbezochte receptie met veel geroezemoes. 

Audicien-03bZeker na uw 50ste is het niet onverstandig uw gehoor met enige regelmaat te laten controleren dus maak gewoon eens een afspraak en laat u goed voorlichten door onze gediplomeerde, ervaren en deskundige audiciens!    

Linneweever | Celebrate Sound & Vision