Linneweever
  • ma 13.00 - 18.00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > Algemeen > Open brief aan onze klanten 

Open brief aan onze klanten 

Beste klanten,

In deze bijzondere tijd zijn uw gezondheid en die van onszelf en onze medewerkers het belangrijkst van alles. Bovendien zorgen de maatregelen van de overheid zoals het sluiten van de scholen voor extra complicaties bij onze medewerkers.

Linne-Mar20-LGDaarom hebben wij met pijn in ons hart besloten om met ingang van volgende week alleen op afspraak te werken. Om dezelfde reden zijn we de komende tijd op maandagmiddag en vrijdagavond na 19.00 uur gesloten.  

We blijven uiteraard per mail of telefonisch (T. 0174 29 31 40) bereikbaar en op afspraak is er nog veel mogelijk. Wij staan dagelijks voor u klaar voor reparaties, noodgevallen, contactlensbestellingen, het afhalen of bezorgen van contactlenzen en contactlensvloeistoffen en alle andere zaken die niet kunnen wachten. Indien gewenst kunnen we ook oogmetingen doen. 

Zoals eerder gemeld worden de afspraken voor contactlenscontroles naar een later tijdstip verzet tenzij u acute klachten heeft, dan helpen wij u natuurlijk direct. 

Op deze manier kunnen we het aantal bezoekers in onze winkel reguleren, de richtlijnen van het RIVM volgen en garanderen dat we altijd de vereiste 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden. Zoals keer op keer benadrukt is dat essentieel en in ons aller belang. We houden u de komende tijd uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen en hopen dat u begrip heeft voor ons besluit. 

Zorg goed voor uzelf en voor elkaar! 

Ernest Linneweever + team 

Linneweever | Celebrate Sound & Vision