Linneweever
  • ma 13.00 - 18.00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > Zonnebrillen > Samenwerking Italia Independent en adidas 

Samenwerking Italia Independent en adidas 

Twee van de leukste merken die we kennen, werken sinds kort samen aan een originele, kleurrijke en een beetje brutale collectie monturen en zonnebrillen. Adidas ken je natuurlijk.

Adidas-01Voor de adidas originals collectie maken ze hele coole streetwear vaak in samenwerking met modeontwerpers zoals Jeremy Scott. Italia Independent staat bekend om de vernieuwende ontwerpen en innovatieve technieken. Ze waren de eerste met (zonne)brillen van fluweel en lanceerden een paar jaar geleden (zonne)brillen die in de zon vanzelf verkleuren en een andere print krijgen. Super cool allemaal. Zet die twee merken bij elkaar en het wordt nog leuker! Kom gewoon eens kijken naar deze collectie met heel veel kleur en prints die je nergens anders ziet! 

Adidas-02  Adidas-03

Adidas-04  Adidas-05

 Adidas-06

Voor de adidas originals collectie maken ze hele coole streetwear vaak in samenwerking met modeontwerpers zoals Jeremy Scott. Italia Independent staat bekend om de vernieuwende ontwerpen en innovatieve technieken. Ze waren de eerste met (zonne)brillen van fluweel en lanceerden een paar jaar geleden (zonne)brillen die in de zon vanzelf verkleuren en een andere print krijgen. Super cool allemaal. Zet die twee merken bij elkaar en het wordt nog leuker! Kom gewoon eens kijken naar deze collectie met heel veel kleur en prints die je nergens anders ziet! 

Linneweever | Celebrate Sound & Vision