Linneweever
  • ma 13.00 - 18.00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > Algemeen > Twee weekenden feest in de winkel

Twee weekenden feest in de winkel

Wij zien onze winkel het liefst als een warenhuis voor uw ogen en uw oren. Voor iedereen die kwaliteit op waarde weet te schatten hebben we het mooiste en het beste in huis.

THEO-BLOG2-01Dat bleek de afgelopen weken maar weer eens met de presentaties van twee heel verschillende merken. De liefhebbers van stijlvolle innovatieve monturen uit bijzondere materialen zoals hout, steen en buffelhoorn kwamen ruimschoots aan hun trekken tijdens het ROLF Weekend terwijl de fans van het kleurrijke en artistieke THEO hun hart op konden halen tijdens de THEO Dagen. Allebei geweldige merken die prachtige brillen en zonnebrillen maken maar ook een verschil van dag en nacht in stijl en uitstraling. 

THEO-BLOG2-02-AMaar dat is nu precies wat ons vak en onze winkel zo leuk maakt, denken wij. Wij hoeven niet voor u te beslissen wat mooi of leuk is, wij zorgen gewoon dat u bij ons de grootste keuze heeft uit alle merken die er wereldwijd toe doen. En dat combineren we dan met de allerbeste oogzorg waarvoor we én de apparatuur én de specialisten in huis hebben. Kom ook gewoon eens kijken en laat u verrassen door het veelzijdige aanbod. U bent altijd van harte welkom.  

THEO-BLOG2-03THEO-BLOG2-04

THEO-BLOG2-05

Linneweever | Celebrate Sound & Vision