Linneweever
  • ma 13.00 - 18.00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > Zonnebrillen > Uitnodiging voor een zonnig feestje!

Uitnodiging voor een zonnig feestje!

De zonnebrillencollecties zijn binnen. En dat moet gevierd worden. Even leek het alsof het voorjaar al was begonnen maar inmiddels roert maart zijn staart en is het nat, koud en winderig.

SUN-MARCH-B-01-BMaar bij ons binnen schijnt de zon en komt u alvast een beetje in zomerse stemming want de zonnebrillencollecties voor deze zomer zijn weer fantastisch. Wilt u een mooie functionele zonnebril met de beste glazen voor in de auto? Of ben je op zoek naar een zonnebril van een toonaangevend modehuis als modeaccessoire? Of liever een tof model dat duurzaam en met respect voor het milieu geproduceerd is? We hebben echt voor iedereen iets in huis en net als ieder jaar weer veel tijd besteed aan het samenstellen van een mooie collectie. 

SUN-MARCH-B-02Woensdagavond 20 maart tussen 19.00 en 22.00 uur kunt u ze allemaal voor het eerst bewonderen. Een dj draait zomerse muziek, we hebben bijpassende drankjes en heerlijke ijsjes, je kunt heerlijk vrijblijvend passen en selfies maken. Kortom, we maken er een feestje van! Kom je ook? 

SUN-MARCH-B-04SUN-MARCH-B-03SUN-MARCH-B-05

Linneweever | Celebrate Sound & Vision