Linneweever
  • ma 13.00 - 18.00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > Algemeen > Vanaf nu schijnt de Spaanse zon in het Westland 

Vanaf nu schijnt de Spaanse zon in het Westland 

Wij zijn er trots op dat er bij ons altijd iets te beleven is. Met ons team van gediplomeerde topspecialisten willen we niet alleen de beste zorg voor uw ogen en uw oren leveren maar zijn we ook altijd op zoek naar de mooiste merken en de nieuwste trends.

Etnia-SnS-01Daarvoor werken we graag samen met toonaangevende ontwerpers en brillenmakers uit de hele wereld. En het leuke is dat die merken ook graag met ons samenwerken.

Dat bleek afgelopen week wel weer bij de opening van onze geweldige Etnia Barcelona shop-in-the-shop door niemand minder dan David Pellicer. De drukbezette topman van dit populaire Spaanse brillenmerk was speciaal voor deze gelegenheid naar Nederland gekomen en razend enthousiast over onze winkel en de unieke Etnia Barcelona presentatie. 

Etnia-SnS-02Wij verkopen al jaren heel succesvol de monturen en zonnebrillen van Etnia Barcelona en wilden u niet alleen veel meer keus uit deze superleuke en kleurrijke collectie bieden maar u ook meenemen in de wereld en de designfilosofie van dit Spaanse merk. Vanaf nu kan dat dus en vindt u in onze prachtig en volledig in stijl ingerichte Etnia Barcelona corner de grootste collectie monturen en zonnebrillen van dit merk en kunt u er heerlijk vrijblijvend kijken en passen. 

Etnia-SnS-06Leuke bijkomstigheid is dat deze monturen en zonnebrillen ook nog eens heel betaalbaar zijn en bij ons al helemaal. Ze zijn namelijk deel van onze Linneweer &BLUE collectie. U koopt daarom bij Linneweever al een Etnia Barcelona bril inclusief enkelvoudige glazen voor 298 euro.

Etnia-SnS-03Etnia-SnS-08Etnia-SnS-07Etnia-SnS-04

Linneweever | Celebrate Sound & Vision