Linneweever
  • ma 13.00 - 18.00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > Zonnebrillen > Vattenfall Solar Team op bezoek bij Linneweever 

Vattenfall Solar Team op bezoek bij Linneweever 

Wellicht heeft u er al iets over gelezen. Het Vattenfall Solar Team van de TU Delft heeft afgelopen zaterdag met hun nieuwgebouwde Nuna Phoenix zonneauto in 12 uur de grootste afstand ooit met een zonneauto gereden. Het record staat nu op 924 kilometer in 12 uur. En alleen op zonne-energie en echt niets anders.

Serengeti-Nuna-01De weg ernaartoe was er trouwens eentje met heel veel hobbels en tegenslagen maar die zijn allemaal overwonnen. Lees er alles over in het blog op NanaWoody&John. 

Serengeti-Nuna-04Wij zijn er trots op dat het team al jaren de zonnebrillen die het draagt bij ons uitzoekt en laat afpassen. We doen dat in samenwerking met zonnebrillenmerk Serengeti dat eveneens al jaren de zonnebrillensponsor van dit team is. Dat kiest niet voor niets juist voor deze zonnebrillen. Serengeti is met een unieke lenstechnologie gewoon het allerbeste op dit gebied en zorgt onder alle omstandigheden voor maximale bescherming én haarscherp zicht. Allebei niet onbelangrijk als je in de brandende zon een record probeert te verbeteren. 

Serengeti-Nuna-03Zo dragen Serengeti en wij een heel klein steentje bij aan de fantastische prestatie van het Vattenfall Solar Team. Hou ze in de gaten want ze hebben nog meer plannen dus we gaan nog van ze horen. 

Serengeti-Nuna-02En wilt u zelf ook zo’n superfijne Serengeti zonnebril? Kom dan eens langs om te passen en de lenzen zelf te testen. Wij hebben een speciale Serengeti corner en altijd een grote collectie van deze zonnebrillen in huis

Serengeti-Nuna-05Fotografie: Jorrit Lousberg

Linneweever | Celebrate Sound & Vision