Linneweever
  • ma 13.00 - 18.00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > Algemeen > We gaan voor GOUD 

We gaan voor GOUD 

Goede kans dat wanneer u een echte Westlander vraagt hoe het gaat, hij of zij antwoordt met ‘helemaal goud’. Of eigenlijk ‘helemaal gouwd’. Dus gaan wij als echte Westlandse opticien deze decembermaand voor GOUD!

Gold-01Onze boom is goud, aan onze gevel sprankelen gouden lichtjes, onze kerstetalages zijn goudgekleurd en in de winkel vindt u gouden en goudgekleurde collecties van bijvoorbeeld Theo, Cartier, Alexanian, Lindberg, Silhouette en Etnia Barcelona. Sommige zijn exclusief zoals die van het Belgische Theo waarvan wij set 1 van wereldwijd slechts 50 sets exclusieve gouden monturen hebben bemachtigd. 

Gold-02Drie van de zes zijn al verkocht dus u moet er snel bij zijn als u zo’n bijzondere bril wilt hebben. In de voormalige kluis van het bankgebouw waarin wij gevestigd zijn, vindt u nog meer luxe collecties van onze topmerken en van het altijd creatieve Spaanse merk Etnia Barcelona hebben we de ‘Klimt’ collectie met heel veel gouden accenten in huis. Kortom, wij gaan voor GOUD en u bent van harte welkom om al dat moois te bekijken of gewoon gezellig de Kerstboom te bewonderen en een lekker kopje koffie bij ons te drinken. Graag tot ziens!    

Gold-05bGold-03Gold-04

Linneweever | Celebrate Sound & Vision