Linneweever
  • ma 13.00 - 18.00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > Oogmeting > We zijn weer helemaal open!  

We zijn weer helemaal open!  

Zoals de meeste van u zullen weten, zijn wij de afgelopen weken nooit helemaal gesloten geweest maar werkten we wel met aangepaste openingstijden en bij voorkeur op afspraak.

WEZIJOPEN-01Sinds vorige week zijn we weer op de normale tijden geopend inclusief de maandagmiddag en de koopavond en mogen we ook weer alle werkzaamheden uitvoeren. Uiteraard met inachtneming van de regels zodat u veilig en vertrouwd bij ons terecht kunt.

Wat kunnen en mogen we allemaal weer voor u doen?

WEZIJOPEN-02-HoorWe mogen weer hoortoestellen aanmeten

En niet alleen hoortoestellen maar ook gehoorbescherming en natuurlijk kunnen we uw hoortoestel ook weer controleren reinigen. Alleen het inloopspreekuur op vrijdagmiddag doen we tot nader order even niet. 

WEZIJOPEN-05-OOGWe mogen weer oogmetingen doen  

We hebben onze oogmeetruimtes aangepast en werkten al met op afstand bedienbare apparatuur en volgens een strikt protocol. Oogmetingen kunnen dus weer op de normale manier uitgevoerd worden. 

WEZIJOPEN-03-ContactsWe mogen weer contactlenzen aanpassen en controleren

Veel contactlenscontroles zijn de afgelopen weken even vooruitgeschoven maar die gaan we nu allemaal in rap tempo inhalen want we mogen en kunnen weer contactlenzen aanpassen en controles uitvoeren. Uiteraard ook hier volgens strikt protocol en in de aangepaste meetruimtes. 

WEZIJOPEN-04-BrillenWe mogen weer brillen en zonnebrillen verkopen 

Dat mochten we al die tijd al maar we hadden net als iedereen even tijd nodig om ons aan te passen aan het ‘nieuwe normaal’. Dat is inmiddels gebeurd. De zon schijnt dagelijks, een nieuwe bril, zonnebril of sportbril is altijd fijn en we hebben fantastische collecties in huis dus kom gezellig langs   

Let op! Het aanmeten van hoortoestellen, oogmetingen en contactlensaanpassingen en controles gaan nog steeds op afspraak! U kunt ons daarvoor bellen of mailen. Ons mailadres is info@linneweever.nl en ons telefoonnummer 0174 29 31 40 

Voor het uitzoeken van een bril of zonnebril kunt u gewoon zo binnenlopen. We letten erop dat er niet te veel personen tegelijk binnen zijn maar onze grote winkel biedt gelukkig volop ruimte om de 1,5 meter regel te respecteren. 

Graag tot spoedig ziens, we hebben u gemist!

Ernest Linneweever en team!   

Linneweever | Celebrate Sound & Vision