Linneweever
  • ma 13.00 - 18.00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > Algemeen > Wij zijn gelukkig gewoon open 

Wij zijn gelukkig gewoon open 

Ook wij zaten gisterenavond met spanning voor de televisie om te horen wat voor nieuwe maatregelen er genomen worden om het oplaaien van het virus tegen te gaan. We leven mee met iedereen die rechtstreeks getroffen wordt zoals onze collega’s in de horeca of in de evenementenbranche. Voor hen zijn de maatregelen ingrijpender dan voor ons. Voor ons verandert er gelukkig niet zo veel.

SecondWave-01

Natuurlijk gaan wij vanaf nu waar nodig mondkapjes dragen en hopen wij dat onze klanten dat ook zo veel mogelijk zullen doen ook al is het nog niet verplicht. Verder sluiten we op de koopavond vanaf nu om 20.00 uur in plaats van om 21.00 uur. 

Onze winkel is gelukkig groot een ruim en met maar liefst 5 oogmeetruimtes en afgescheiden audiocabines waar we al eerder alle voorzorgen getroffen hadden om veilig te kunnen werken, kunnen we ruimschoots aan alle richtlijnen voldoen. Ons team is bovendien goed voorbereid en perfect op de hoogte van alle protocollen. 

SecondWave-02b

Kortom, u bent ‘gewoon’ welkom voor een oogmeting, een hoortest, een contactlensaanpassing of controle of voor het uitzoeken van een mooie bril of zonnebril. Wij vinden het fijn als u vooraf even een afspraak maakt zodat we alle bezoeken zo goed en efficiënt mogelijk kunnen plannen en er altijd iemand voor u klaar staat

Nu we de komende tijd nog meer thuis zullen zitten en dus waarschijnlijk nog meer televisiekijken en van onze mobiele telefoons, computers en tablets gebruik gaan maken, is goede oog- en oorzorg meer dan ooit belangrijk. Stel een bezoek niet uit maar kom langs dan zorgen wij ervoor dat u weer goed en ontspannen kijkt en hoort!     

Linneweever | Celebrate Sound & Vision