Linneweever
  • ma 13.00 - 18.00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > Algemeen > Word jij het nieuwe gezicht van de Eyes Never Lie campagne? 

Word jij het nieuwe gezicht van de Eyes Never Lie campagne? 

Ogen zijn ons mooiste en misschien wel belangrijkste zintuig en verdienen dat je er goed voor zorgt en een beetje zuinig op bent.

EYESNEVERLIE-01Daar willen de beste opticiens van Nederland je zo nu en dan graag aan herinneren en daarom hebben ze de Eyes Never Lie campagne bedacht. Want ogen liegen nooit. Niet als het om emoties gaat en ze lachen, huilen, boos zijn of verleiden maar zeker ook niet als ze ons vertellen dat ze het niet meer zo goed doen omdat we de kleine lettertjes niet meer kunnen lezen of in de verte moeten turen om iets goed te zien. En ook niet als onze optometristen erin kijken om te controleren of ze nog gezond zijn. 

EYESNEVERLIE-02Voor de prachtige Eyes Never Lie campagne zijn we nu op zoek naar nieuwe gezichten. En daarom zijn fotograaf Rolf van Koppen en visagiste Marja Hermes aanstaande zaterdag 12 januari bij ons in de winkel om van iedereen die dat wil een mooie foto in het Eyes Never Lie t-shirt te maken.

EYESNEVERLIE-03Post je die foto dan ook nog eens op je eigen Instagram of Facebook pagina dan maak je zelfs kans op een professionele fotoshoot in de studio van topfotograaf John Janssen in Rotterdam en ben jij straks misschien één van de gezichten van de campagne. 

EYESNEVERLIE-06Dus kom zaterdag gezellig langs en laat je fotograferen! We starten om 10 uur en gaan door tot 4 uur ’s middags! Iedereen kan meedoen. Leeftijd, maat, lengte en man of vrouw maakt allemaal niet uit! Dus tot zaterdag allemaal!  

EYESNEVERLIE-04

Linneweever | Celebrate Sound & Vision