Linneweever
  • ma 13.00 - 18.00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > Pop-up store

Exlusieve POP-UP STORE: Cartier

Linneweever in Wateringen verrast weer! Dit keer met een exclusieve pop-up store van luxemerk Cartier. In de kluis van het voormalig bankgebouw waarin de grootste optiekzaak van de regio gevestigd is, vindt u de komende maanden een schitterende Cartier winkel. Volledig in stijl ingericht in de bekende Cartier kleur en met een enorme keus aan monturen en zonnebrillen van dit bijzondere merk. 

Alle Cartier (zonne)brillen worden in Frankrijk ontworpen en in de eigen Cartier ateliers gemaakt. Daarmee is het luxemerk één van de weinige “brillenmakers” die het hele ontwerp- en productieproces in eigen hand heeft en op die manier de kwaliteit op alle gebied kan bewaken en garanderen. 

Cartier gaat bij het selecteren van de partners dan ook niet over één nacht ijs en verleent slechts zeer zelden toestemming voor een project zoals deze Pop-up Store. Linneweever heeft echter bewezen dat het als geen ander in staat is een merk van dit kaliber op de juiste wijze te presenteren en er de noodzakelijke, ook door Cartier vereiste beleving, service en garantie aan toe te voegen. 

 

Linneweever | Celebrate Sound & Vision