Linneweever
  • ma 13.00 - 18.00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > Opticien en audicien nabij Delft, Naaldwijk en Rijswijk

Opticien en audicien nabij Delft, Naaldwijk en Rijswijk

Mensen met een verminderd gehoor die in de buurt van Naaldwijk wonen en een nieuw of vervangend hoortoestel nodig hebben, gaan natuurlijk naar audicien Linneweever. Behalve dat u bij ons een gehoorapparaat op maat kunt aanschaffen, verkopen wij ook hoorbescherming. U vindt onze winkel in de Herenstraat 15, Wateringen.

Specialist voor nieuw hoorapparaat

Audicien Linneweever heeft een ruim assortiment hoortoestellen, waarin talloze modellen zijn opgenomen. Wij hebben gehoorapparaten in traditionele uitvoeringen, maar vanzelfsprekend slaagt u ook bij ons als uw voorkeur uitgaat naar een eigentijds exemplaar. Onder de hoorspecialisten nabij Delft, Naaldwijk en Rijswijk loopt Linneweever zelfs voorop als het gaat om vernieuwingen en noviteiten.

Draadloos hoortoestel


Woont u in of nabij Naaldwijk, en wilt u weten wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is op het gebied van hoorapparaten? Bij audicien Linneweever in Wateringen kunt u zich uitgebreid laten informeren over moderne oplossingen voor slechthorenden. Heel praktisch is bijvoorbeeld ons draadloze gehoorapparaat. Dit model kan middels uw smartphone worden bediend.

Beste opticien en audicien in de omgeving Rijswijk, Naaldwijk en Delft

Bij het kiezen van een hoorapparaat of hoorbescherming houdt Linneweever optimaal rekening met uw wensen en lifestyle. Wij zorgen er dan ook voor dat uw nieuwe hoortoestel in alle opzichten bij u past. Onze service omvat een intensief gehooronderzoek, waarna u een duidelijk advies krijgt omtrent het voor u beste gehoorapparaat.

Kom langs in onze winkel nabij Naaldwijk of contacteer ons via het contactformulier voor een passend aanbod.  

Linneweever | Celebrate Sound & Vision