Linneweever
  • ma 13.00 - 18.00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > LINNEWEEVER EXCLUSIEF

LINNEWEEVER EXCLUSIEF

Bij Linneweever bent u welkom voor de beste oogzorg en de mooiste monturen en zonnebrillen van een groot aantal merken in alle prijsklassen. Wij zien onszelf als een warenhuis waar iedereen welkom is en onderscheiden ons graag met de kwaliteit van ons werk, de sfeer in onze winkel, de collecties die we met zorg uitzoeken en natuurlijk een ongeƫvenaarde service.

Bovenop ons toch al uitgebreide en onderscheidende aanbod, hebben we ook een aantal echt super exclusieve collecties. Daarbij kunt u denken aan de monturen en zonnebrillen van Cartier, topjuwelier Alexanian, de Atelier collectie van Silhouette of de Lindberg Precious collectie. Vaak uitgevoerd in goud of platinum, soms voorzien van discreet gezette diamanten of andere edelstenen en in sommige gevallen zelfs aan uw eigen persoonlijke wensen aan te passen.

Het werken met deze unieke collecties beschouwen we als een groot voorrecht en inmiddels ontvangen we klanten uit het hele land die bij ons een keuze aantreffen die ze nergens anders vinden. Vraag er gerust naar in de winkel, kom gewoon eens langs of maak een afspraak zodat wij u alles over deze bijzondere collecties kunnen vertellen.

    

LUXURY-01-BLUXURY-02LUXURY-03LUXURY-04

Silhouette-PoUp-04

Linneweever | Celebrate Sound & Vision