Wil jij werken bij 1 van de beste
optiekzaken van Nederland?

Werk je het liefst in een rustige winkel met een klein team en maar een paar klanten per dag? Dan hoef je niet verder te lezen en kan je deze pagina weer wegklikken!

Wil je jezelf verder uitdagen en ontwikkelen en ben je niet bang voor een beetje drukte en een gevarieerde baan in een groot en professioneel team dat elkaar alleen maar beter maakt?

Over ons

Bij Linneweever in Wateringen werken onze opticiens en optometristen met de mooiste apparatuur in maar liefst vijf oogmeetruimtes die heel vaak volgeboekt zijn.

Onze audiciens beschikken over twee luxe spreekkamers waar ze met de nieuwste technologie hun klanten de allerbeste hoortoestellen en gehoorbescherming aanmeten.

In de winkel hebben we keuze uit een ongelooflijk mooie collectie variƫrend van de beste basics tot de meest exclusieve luxe monturen en zonnebrillen van topmerken.

We werken met Zeiss glazen en worden dankzij onze kennis en ervaring als eerste bij alle nieuwe ontwikkelingen betrokken. Hetzelfde geldt voor onze contactlenzenleveranciers.

We hebben een professioneel en actief marketingbeleid en bieden de best mogelijke service wat er samen met de kwaliteit van ons team en onze producten voor zorgt dat we nog steeds groeien.

Daarom zijn we voortdurend op zoek naar de beste mensen om ons team te versterken.

Wat we op dit moment zoeken

Een OPTICIEN die de beste in zijn of haar vak wil zijn. Uiteraard gediplomeerd en liefst ervaren maar nog niet uitgeleerd.

Wat we vragen en bieden

Wij vragen inzet, passie en betrokkenheid maar natuurlijk staat daar ook iets tegenover. Je kunt rekenen op een prima salaris, werken in een fijn team, regelmatig leuke events in de winkel of erbuiten en alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen

Interesse?

Heb je interesse? Dan hebben we veel te bespreken! Maak gewoon eens een afspraak met Ernest Linneweever en kom vrijblijvend langs om alle mogelijkheden en kansen te bespreken. Stuur daarvoor een email met je CV naar ernest@linneweever.nl dan neemt hij contact met je op!