Kidsclub

Steeds meer kinderen hebben al op jonge leeftijd een bril nodig. Dat komt waarschijnlijk omdat ze minder buitenspelen en meer op smartphones, tablets en computers kijken. De beste oplossing is meer naar buiten en het gebruik van smartphone, tablet en computer limiteren. Maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. In ieder geval is deze ontwikkeling een reden te meer om het zicht van je kinderen goed in de gaten te houden en regelmatig te laten controleren. Onze orthoptiste is daarin gespecialiseerd dus als je twijfelt kan je altijd met haar een afspraak maken. 

Linneweever Kidsplan

Heeft je kind een bril nodig dan kan je tot hun 12e jaar gebruik maken van het Linneweever Kid’s Plan. Daarin bieden wij alle kindermonturen extra voordelig aan en krijgen ze bovendien 1 van de 2 ZEISS glazen gratis. Wij kiezen voor ZEISS vanwege de kwaliteit en omdat alle ZEISS glazen optimaal beschermen tegen schadelijke UV-straling. Dus ook de transparante glazen in een gewone bril. Dat is een groot en belangrijk voordeel omdat UV-straling juist voor jonge kinderogen heel schadelijk is. 

En natuurlijk dingen alle kinderen mee naar de titel van Kinderbrillenkampioen. Op deze pagina kunnen ouders, vrienden, opa’s en oma’s en iedereen die dat wil stemmen en ieder kwartaal zetten wij degene met de meeste stemmen in het zonnetje. Doe je ook mee?! 

Isabella, 7 jaar

We hebben een nieuwe KINDERBRILLENKAMPIOEN. Dit keer kreeg Isabella van jullie de meeste stemmen. Natuurlijk kwam ze met haar moeder, omi en broertje naar de winkel om het te vieren en haar mooie prijzen uit te pakken. Het werd weer een leuk en gezellig feestje en zo hoort het ook want een bril is cool en dat laten onze juniors iedere keer weer zien!
kijk maar naar deze foto’s 🎉