Kidsclub

Steeds meer kinderen hebben al op jonge leeftijd een bril nodig. Dat komt waarschijnlijk omdat ze minder buitenspelen en meer op smartphones, tablets en computers kijken. De beste oplossing is meer naar buiten en het gebruik van smartphone, tablet en computer limiteren. Maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. In ieder geval is deze ontwikkeling een reden te meer om het zicht van je kinderen goed in de gaten te houden en regelmatig te laten controleren. Onze orthoptiste is daarin gespecialiseerd dus als je twijfelt kan je altijd met haar een afspraak maken. 

Linneweever Kidsplan

Heeft je kind een bril nodig dan kan je tot hun 12e jaar gebruik maken van het Linneweever Kid’s Plan. Daarin bieden wij alle kindermonturen extra voordelig aan en krijgen ze bovendien 1 van de 2 ZEISS glazen gratis. Wij kiezen voor ZEISS vanwege de kwaliteit en omdat alle ZEISS glazen optimaal beschermen tegen schadelijke UV-straling. Dus ook de transparante glazen in een gewone bril. Dat is een groot en belangrijk voordeel omdat UV-straling juist voor jonge kinderogen heel schadelijk is. 

En natuurlijk dingen alle kinderen mee naar de titel van Kinderbrillenkampioen. Op deze pagina kunnen ouders, vrienden, opa’s en oma’s en iedereen die dat wil stemmen en ieder kwartaal zetten wij degene met de meeste stemmen in het zonnetje. Doe je ook mee?! 

Jaelyn, 3 jaar

Zelfs de allerkleinste brildragers kunnen bij ons terecht. Onze orthoptiste Elsbeth is opgeleid en bevoegd om hun ogen te meten en we hebben een hele toffe collectie voor ze in huis. En natuurlijk kunnen ze Kinderbrillenkampioen worden net als Jaelyn. Samen met haar moeder en grote broer Jeremy en met haar 2 oma’s kwam ze langs om dat te vieren en haar prijzen op te halen. Zo leuk!!! 🎊🎉🎈 
kijk maar naar deze foto’s 🎉