Zaterdag 11 maart

Feestelijke Opening Zonnebrillen Seizoen

Het is pas maart en een paar dagen geleden sneeuwde het nog maar tegelijkertijd boeken we massaal zomervakanties en kijken we uit naar zon, zee, lange wandelingen, lekker fietsen, terrasjes en heel veel gezelligheid.

En dat kan natuurlijk allemaal niet zonder fijne zonnebril om je looks helemaal af te maken en je ogen te beschermen tegen schadelijke UV-straling.

Bij ons zijn de nieuwe zonnebrillen van heel veel topmerken al binnen dus hoog tijd voor een feestelijke opening van het seizoen!

Zaterdag 11 maart doen we net alsof het al een beetje voorjaar en zomer is en presenteren we al die nieuwe collecties, draaien we zomerse muziek en trakteren we ’s middags tussen 13.00 en 16.00 uur iedereen die langskomt op een heerlijk ijsje van IJssalon Vanilla die medio maart ook weer opengaat.

Voor de fans van Scotch & Soda, Etnia Barcelona en outdoormerk REVO hebben we deze dag zelfs de hele collecties van deze merken in huis!

15% KORTING
OP IEDERE ZONNEBRIL

OM HET ALLEMAAL NOG FEESTELIJKER TE MAKEN EN OMDAT WE IEDEREEN IN HET WESTLAND GRAAG MET EEN MOOIE ZONNEBRIL ZIEN GEVEN WE ALLEEN OP DEZE ZATERDAG 11 MAART 15% KORTING

Tot Zaterdag!

Herenstraat 15 | 2291 BB Wateringen