Linneweever
  • ma 13:00 - 18:00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > Kidsclub

LINNEWEEVER KID’S PLAN

Steeds meer kinderen hebben al op jonge leeftijd een bril nodig. Dat komt waarschijnlijk omdat ze minder buitenspelen en meer op smartphones, tablets en computers kijken. De beste oplossing is meer naar buiten en het gebruik van smartphone, tablet en computer limiteren. Maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. In ieder geval is deze ontwikkeling een reden te meer om het zicht van uw kinderen goed in de gaten te houden en regelmatig te laten controleren. Onze orthoptiste is daarin gespecialiseerd dus als u twijfelt kunt u altijd met haar een afspraak maken. 

Heeft uw kind een bril nodig dan kunt u tot hun 12e jaar gebruik maken van het Linneweever Kid’s Plan. Daarin bieden wij alle kindermonturen extra voordelig aan en krijgen ze bovendien 1 van de 2 ZEISS glazen gratis. Wij kiezen voor ZEISS vanwege de kwaliteit en omdat alle ZEISS glazen optimaal beschermen tegen schadelijke UV-straling. Dus ook de transparante glazen in een gewone bril. Dat is een groot en belangrijk voordeel omdat UV-straling juist voor jonge kinderogen heel schadelijk is. 

En natuurlijk dingen alle kinderen mee naar de titel van Kinderbrillenkampioen. Op deze pagina kunnen ouders, vrienden, opa’s en oma’s en iedereen die dat wil stemmen en ieder kwartaal zetten wij degene met de meeste stemmen in het zonnetje. Doet u ook mee?! 

De kwartaal kampioen
W-SEP-4b

Sep, 4 jaar 

Eline-11jaar

 Eline, 11 jaar

Yanina-10jaar

Yanina, 10 jaar

Mijntje-3jaar

 Mijntje, 3 jaar

Jannie-10

Jannie, 10 jaar 

Liv-4

Liv, 4 jaar 

Melle-5jaar

Melle, 5 jaar 

Miranda

 Miranda, 8 jaar

Sofie-8jaar

Sofie, 8 jaar 

Thomas2-3jaar

Thomas, 3 jaar 

Elize-5jaar

 Elize, 5 jaar

Lieke-10jaar

 Lieke, 6 jaar

Hendrik-8j

 Hendrik, 8 jaar

Veerle-3j

 Veerle, 3 jaar

Pippa-8j

 Pippa, 8 jaar

Sophie-7j

 Sophie, 7 jaar

Fiene-5j

Fiene, 5 jaar 

Fenna-7j

 Fenna, 7 jaar

Luca-5jaar

 Luca, 5 jaar

Marissa-8jaar

 Marissa, 8 jaar

Mustafa-10jaar

 Mustafa, 10 jaar

Linneweever | Celebrate Sound & Vision