Linneweever
  • ma 13:00 - 18:00 uur
  • di t/m do 9:00 - 18:00 uur
  • Vr 9:00 - 21:00 uur
  • za 9:00 - 17:00 uur
Home > Kidsclub

LINNEWEEVER KID’S PLAN

Steeds meer kinderen hebben al op jonge leeftijd een bril nodig. Dat komt waarschijnlijk omdat ze minder buitenspelen en meer op smartphones, tablets en computers kijken. De beste oplossing is meer naar buiten en het gebruik van smartphone, tablet en computer limiteren. Maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. In ieder geval is deze ontwikkeling een reden te meer om het zicht van uw kinderen goed in de gaten te houden en regelmatig te laten controleren. Onze orthoptiste is daarin gespecialiseerd dus als u twijfelt kunt u altijd met haar een afspraak maken. 

Heeft uw kind een bril nodig dan kunt u tot hun 12e jaar gebruik maken van het Linneweever Kid’s Plan. Daarin bieden wij alle kindermonturen extra voordelig aan en krijgen ze bovendien 1 van de 2 ZEISS glazen gratis. Wij kiezen voor ZEISS vanwege de kwaliteit en omdat alle ZEISS glazen optimaal beschermen tegen schadelijke UV-straling. Dus ook de transparante glazen in een gewone bril. Dat is een groot en belangrijk voordeel omdat UV-straling juist voor jonge kinderogen heel schadelijk is. 

En natuurlijk dingen alle kinderen mee naar de titel van Kinderbrillenkampioen. Op deze pagina kunnen ouders, vrienden, opa’s en oma’s en iedereen die dat wil stemmen en ieder kwartaal zetten wij degene met de meeste stemmen in het zonnetje. Doet u ook mee?! 

De kwartaal kampioen
Thomas-W

Thomas, 3 jaar 

Ruben, 10 jaar 

Liv7-jaar

 Liv, 7 jaar

Sophia-5jaar

Sophia, 5 jaar 

Daan-6jaar

Daan, 6 jaar 

Dayne-4jaar

 Dayne, 4 jaar

Luuk-3jaar

Luuk, 3 jaar 

Tim-6jaar

 Tim, 6 jaar

Rosalyn-10Jaar

 Rosalyn, 9 jaar

Amir-6jaar

Amir, 6 jaar 

Dailey-5jaar

 Daley, 5 jaar

Kiki-6jaar

Kiki, 6 jaar 

Eline-11jaar

 Eline, 11 jaar

Yanina-10jaar

Yanina, 10 jaar

Mijntje-3jaar

 Mijntje, 3 jaar

Mijntje-3jaar

Mijntje, 3 jaar

Jannie-10

Jannie, 10 jaar 

Liv-4

Liv, 4 jaar 

Melle-5jaar

Melle, 5 jaar 

Miranda

 Miranda, 8 jaar

Sofie-8jaar

Sofie, 8 jaar 

Linneweever | Celebrate Sound & Vision