De Hoortest

Wat onze opticiens en optometristen doen bij de oogmeting en eventueel de optometrische onderzoeken, doen onze audiciens bij de hoortest. Zij meten de mate van gehoorverlies en beschikken daarvoor, net als onze opticiens en optometristen, over de modernste apparatuur waaronder een geluidsdichte cabine voor het maken van professionele audiogrammen.

Met een audiogram brengen ze nauwkeurig in beeld of er sprake is van gehoorverlies en om welke frequenties of toonhoogtes het gaat. Anders gezegd, welke geluiden u met welke intensiteit nog wel of niet kunt horen.

Aan de hand van het audiogram en een inspectie van de gehoorgang en het trommelvlies met behulp van een otoscoop, volgt vervolgens een deskundig advies.

Wanneer een hoortoestel nodig blijkt, is de uitdaging voor onze audiciens om onder alle omstandigheden en bij soms zeer verschillende gelegenheden altijd een zo natuurlijk en aangenaam mogelijk geluid te creƫren. Dat gaat veel verder dan het simpelweg versterken van het geluid en vraagt om een zorgvuldige en individuele aanpassing.

Bij de ontwikkeling van nieuwe uiterst innovatieve toestellen wordt juist aan dat hoor-comfort heel veel aandacht besteed en daarom werken wij uitsluitend met de beste toestellen van een beperkt aantal leveranciers. Gewoon omdat uw oren en uw gehoor dat waard zijn.

Uiteraard wordt het uiteindelijke resultaat uitvoerig met u getest en mag u uw nieuwe hoortoestel of toestellen ook zelf een aantal weken uitproberen.

Pas als u helemaal tevreden bent, zijn wij dat ook. 

Bel of e-mail nu voor een afspraak

T. 0174 29 31 40

E. info@linneweever.nl