Gehoor Bescherming

Gelukkig weten steeds meer mensen dat gehoorverlies ook het gevolg kan zijn van het overmatig blootstellen van je gehoor aan veel te harde geluiden. Het is daarom verstandig je gehoor te beschermen door harde geluiden te dempen.

Dat geldt bijvoorbeeld voor bezoekers aan festivals en concerten maar ook voor motorrijders, hoveniers, monteurs en mensen die in de bouw of de industrie werken. Ook medewerkers van kinderdagverblijven komen steeds vaker bij ons langs voor aangepaste gehoorbescherming.

Na een inspectie van de gehoorgang en het trommelvlies maken wij een afdruk van je oor die we vervolgens in 3D scannen en doorsturen naar het atelier in Duitsland waar ze gemiddeld 3.500 gehoorbeschermers per dag maken.

Afhankelijk van waarvoor je de beschermers gaat gebruiken, kiezen we een filter en je mag zelf de kleur kiezen. Als je het leuk vindt of handig, graveren we er zelfs je naam in.

Omdat we de 3D scan digitaal naar Duitsland sturen verliezen we heel weinig tijd zodat je gehoorbeschermers al na twee weken klaar zijn.      

Andere opties zijn bijvoorbeeld slaapdoppen en zwemdoppen die we allebei in eigen huis op maat kunnen maken.

Bel of e-mail nu voor een afspraak

T. 0174 29 31 40

E. info@linneweever.nl