OTICON

Al meer dan 100 jaar werkt Oticon aan het verbeteren van de hoortechnologie. Het maakt daarbij gebruik van een unieke visie op horen die het Brain Hearing noemt. We horen namelijk niet alleen met onze horen maar ook met onze hersenen die het geluid moeten interpreteren en verwerken. Net zoals we niet alleen kijken met onze ogen maar ook met onze hersenen.  

Om goed te kunnen horen moeten onze hersenen genoeg en het juiste geluid ontvangen. De Oticon technologie is daarop gericht. Met tal van innovaties hebben de specialisten van dit bedrijf eraan bijgedragen dat miljoenen mensen wereldwijd ondanks hun gehoorverlies konden blijven genieten van de geluiden om hen heen en actief konden blijven deelnemen aan het sociale leven.

De voordelen daarvan gaan veel verder dan alleen horen. Het voorkomt isolement, vereenzaming en versnelde cognitieve achteruitgang.

Onze audiciens zijn zich als geen ander bewust van de impact van gehoorverlies én van het belang van de keuze van het juiste hoortoestel. Daarvoor nemen zij niet alleen alle tijd maar werken ze ook intensief samen met de specialisten van Oticon.   

Bel of e-mail nu voor een afspraak

T. 0174 29 31 40

E. info@linneweever.nl