ZEISS SmartLife brillenglazen

Wij werken het liefst met de SmartLife brillenglazen van ZEISS. Dat Duitse merk heeft sinds de oprichting in 1846 een lange reeks baanbrekende innovaties op haar naam staan. Het bouwt geavanceerde microscopen, sterrenkijkers en lenzen voor de allerbeste fotocamera’s. Het werkte samen met de NASA, is nu een belangrijke en onmisbare partner van de Nederlandse chipmachine bouwer ASML en zorgt ervoor dat miljoenen mensen wereldwijd goed en scherp kunnen zien.

De nieuwste generatie brillenglazen is volledig afgestemd op onze moderne lifestyle waarin computers, tablets en smartphones een belangrijke rol spelen.

Als gevolg daarvan kijken we veel meer dan vroeger dichtbij en veel minder in de verte. Zeiss Smartlife brillenglazen groeien als het ware met onze klanten mee en voorzien ze op iedere leeftijd en in iedere levensfase van een haarscherp en ontspannen zicht.

Dankzij onze zeer ervaren specialisten en onze jarenlange ervaring met de brillenglazen van ZEISS, weten wij als geen ander voor iedereen de beste kijkoplossing te vinden. Goed en ontspannen zien zijn essentieel voor de kwaliteit van ons leven.

Als team zijn we ons daar van bewust en nemen we graag onze verantwoordelijkheid zodat u maximaal kunt genieten van al het moois om u heen 

Bel of e-mail nu voor een afspraak

T. 0174 29 31 40

E. info@linneweever.nl