Linneweever

Je kunt ons opvallende gebouw aan de Herenstraat in Wateringen niet missen. Binnen werken we met een gepassioneerd team van ervaren specialisten aan het verbeteren van het zicht en het gehoor van onze klanten. Dat doen we met de meest innovatieve apparatuur en volgens de nieuwste inzichten want de ontwikkelingen in onze vakgebieden gaan razendsnel.

Of je nu komt voor een oogmeting of een optometrisch onderzoek waarbij we de gezondheid van je ogen checken, een bezoek aan onze orthoptiste die gespecialiseerd is in de samenwerking van je ogen of die van je kinderen, een contactlensaanpassing of controle of een professionele hoortest, je kunt er altijd zeker van zijn dat je geholpen wordt door een gediplomeerde en deskundige expert die bovendien ruimschoots de tijd voor je neemt en altijd op zoek is naar de beste oplossing.

Dat kunnen de nieuwste contactlenzen zijn of de beste brillenglazen waarmee je haarscherp en relaxed kijkt of een set geavanceerde hoortoestellen waarmee je weer goed en vooral natuurlijk kunt horen. 

Tegelijkertijd is onze winkel een walhalla voor brillenliefhebbers. We hebben keus uit een groot aantal collecties van bekende modehuizen en toonaangevende brilontwerpers waarvan we altijd de nieuwste modellen in huis hebben. In de voormalige kluis van het bankgebouw waarin we gevestigd zijn vind je bovendien een unieke collectie luxe brillen in goud en andere edelmetalen. Sommige van die modellen kunnen desgewenst gepersonaliseerd worden met edelstenen. Onze zonnebrillencollectie is de grootste in de regio en ook voor een functionele sportbril of een fijne kinderbril ben je bij ons aan het goede adres.

Last but not least maken we het graag gezellig en serveren we met plezier een heerlijke cappuccino, een echte espresso of een vers gezet kopje thee waar u aan de grote leestafel of in één van de zitjes in de winkel van kunt genieten.  

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

13:00 – 18:00

9:00 – 18:00

9:00 – 18:00

9:00 – 18:00

9:00 – 21:00

9:00 – 17:00

gesloten